VARAINHANKINTA                       Aaria Mausteet   Pulttikuja 2, 21110 Naantali          Puh. +358 40 533 2053

Autamme varainhankinnassa ja varainkeruussa urheiluseuroja, koululuokkia,esim. luokkaretket!


Maustemyynnillä rahaa! Aaria Mausteiden Aaria Varainhankintapalvelu on tuottoisa ja riskitön tapa kerätä matkakassa, järjestää luokkaretki tai rahoittaa leirikoulu, harjoitusleiri ja turnausmatka.

Varainhankinta sopii erityisesti kouluille, urheiluseuroille, kerhoille, yrityksille ja yhdistyksille.

Perinteisesti varainkeruu aloitetaan myymällä tuotteita sukulaisille, tuttaville, työkavereille ja naapureille, ja myyntiprojektin päätteeksi tehdään porukkatilaus. Mausteet ja keittiötarvikkeet ovat käteviä, mukavia ja helposti myytäviä tuotteita, joten ne soveltuvat kampanjamyyntiin erityisen hyvin. Tähän mennessä jo yli 2 000 koululuokkaa, urheiluseuraa ja yhdistystä on rahoittanut toimintaansa myymällä kotimaisia Aaria-maustesekoituksia.

OTA HETI YHTEYTTÄ, NIIN HOIDETAAN VARAINHANKINTANNE KUNTOON!

 

13.11.2019 Myyntipalkkio huomioitu suoraan laskulla!
Huomioikaa, että myyntiprojektistanne ansaitsemanne myyntipalkkio hyvitetään suoraan laskulla. Käytännössä siis teille tuleva lasku on ns. "nettohinnoin". Asiakkaanne maksaa myyntiesitteellä näkyvän hinnan ostamistaan tuotteista. Laskulla näkyvä hinta on halvempi kuin asiakkaan maksama hinta!!

Tämä ohjeistus on jo pitkään löytynyt myös yleisistä ohjeista tältä sivustolta eikä ole mikään uutuus tai muutos, mutta varmuudeksi nostona vielä tässä!

11.11.2019 Postin lakon vaikutukset?
Posti aloitti tänään lakkonsa, ja se vaikuttaa kirjepostin kulkuun. Jotta saamme varmasti tilauksen työn alle aina mahdollisimman pian, toivomme, että käyttäisitte ensisijaisesti sähköisiä tilausvaihtoehtoja. Tilaus sähköpostin liitteenä tai täältä sivustolta Tilauksen teko -linkistä onnistuu hyvin!

09.09.2019 Tulosta tästä myyntimateriaali oman varainhankintaprojektiisi!

Hinnasto 2019
Keräilylista 2019