VARAINHANKINTA                       Aaria Mausteet   Pulttikuja 2, 21110 Naantali          Puh. +358 40 533 2053

Autamme varainhankinnassa ja varainkeruussa urheiluseuroja, koululuokkia,esim. luokkaretket!


Maustemyynnillä rahaa! Aaria Mausteiden Aaria Varainhankintapalvelu on tuottoisa ja riskitön tapa kerätä matkakassa, järjestää luokkaretki tai rahoittaa leirikoulu, harjoitusleiri ja turnausmatka. Tilaa myyntiesitteet ja aloita maustemyynti!

Varainhankinta sopii erityisesti kouluille, urheiluseuroille, kerhoille, yrityksille ja yhdistyksille.

Perinteisesti varainkeruu aloitetaan myymällä tuotteita sukulaisille, tuttaville, työkavereille ja naapureille, ja myyntiprojektin päätteeksi tehdään porukkatilaus. Mausteet ja keittiötarvikkeet ovat käteviä, mukavia ja helposti myytäviä tuotteita, joten ne soveltuvat kampanjamyyntiin erityisen hyvin. Tähän mennessä jo yli 2 000 koululuokkaa, urheiluseuraa ja yhdistystä on rahoittanut toimintaansa myymällä kotimaisia Aaria-maustesekoituksia.

OTA HETI YHTEYTTÄ, NIIN HOIDETAAN VARAINHANKINTANNE KUNTOON!

 

25.03.2020 Varainhankinta ja korona
Toimimme perheyrityksenä pienessä piirissä, joten meille on helppoa järjestää mahdollisimman turvalliset työolot koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Pienenä perheyrityksenä meille on myös erityisen tärkeää palvella asiakkaitamme näinä aikoinakin asiakasystävällisesti ja asiakaslähtöisesti. Luottakaa meihin -olemme luottamuksesi arvoisia!

Varainhankjntamyyntimme jatkuu normaalisti ja nyt jos koskaan voimme olla sen avulla yksi osa urheiluseurojen tai koululuokkien tukitoimia. Jos seurallasi, joukkueellasi, luokallasi tai pienryhmälläsi on tarvetta kerätä varoja toimintaan, niin ole yhteydessä meihin. Voitamme vallitsevan tilanteen yhdessä!

31.01.2020 v. 2019 hinnastolla tehtävät tilaukset: ole yhteydessä info@aaria.comTänne sivustolle on päivitetty tilauksen teko -linkki jo vuoden 2020 hinnaston mukaiseksi. Mikäli olet tehnyt myyntikampanjan vuoden 2019 hinnastolla, ole yhteydessä joko info@aaria.com tai puhelimitse!!

13.01.2020 Uuden myyntikauden esitteet tulostettavissa!
Tulosta täältä käyttöösi uuden myyntikauden esitteet! Voit myös tilata painotalossa painetut esitteet meiltä. Också på svenska:)

10.01.2020 Uusi myyntikausi - esitteet tulossa!
Aaria Varainhankinnan myyntikausi vaihtuu! Vuoden 2020 uunituoreet esitteet ovat menossa painoon ja saat ne käyttöösi omaa myyntikampanjaasi varten jo ensi viikolla. Voit myös tehdä ennakkovarauksia esitteistä.

13.11.2019 Myyntipalkkio huomioitu suoraan laskulla!
Huomioikaa, että myyntiprojektistanne ansaitsemanne myyntipalkkio hyvitetään suoraan laskulla. Käytännössä siis teille tuleva lasku on ns. "nettohinnoin". Asiakkaanne maksaa myyntiesitteellä näkyvän hinnan ostamistaan tuotteista. Laskulla näkyvä hinta on halvempi kuin asiakkaan maksama hinta!!

Tämä ohjeistus on jo pitkään löytynyt myös yleisistä ohjeista tältä sivustolta eikä ole mikään uutuus tai muutos, mutta varmuudeksi nostona vielä tässä!