VARAINHANKINTA                       Aaria Mausteet   Pulttikuja 2, 21110 Naantali          Puh. +358 40 533 2053

Kaikille kouluille ja luokille: leirikoulu, lukio, oppilaitos, yläaste, ala-aste, esikoulu, päiväkoti..

 

Aaria Mausteiden varainhankintapalvelun avulla voit kerätä matkakassaa luokkaretkeä tai leirikoulua varten. Ja mikä parasta: myynti tapahtuu ilman riskiä!!

 

Miten kaikki toimii?

 

  • Koulun tai luokan yhteyshenkilö tilaa esitteet meiltä puhelimitse tai sähköpostilla.
  • Itse varainkeruu aloitetaan myymällä Aaria-tuotteita esitteen avulla sukulaisille, tuttaville, työkavereille ja naapureille.
  • Myyntiprojektin päätteeksi tehdään porukkatilaus. Meiltä saat tähän tarkoitukseen yhteenvetolomakkeen.
  • Toimitamme kimppatilauksenne tuotteet teille normaalitilanteessa alle viikossa. Varainhankintatilauksen toimituspaikaksi suositellaan osoitetta, jossa joku pystyy vastaanottamaan tuotteet toimituspäivänä. Tarkkaa kellonaikaa emme aina pysty teille antamaan.
  • Toimituksen jälkeen teillä on 30 päivää aikaa jakaa tavarat ja kerätä rahat ennen laskun erääntymistä. Varainhankintamyynnistä teille jäävän provision osuus on vähennetty laskun loppusummasta. Tilitätte siis myyntikampanjan tuoton ja provision välisen erotuksen meille.

 

Paljonko meille jää myynnistä rahaa luokkaretkeä tai leirikoulua varten?

 

  • Varainhankintamyynnin provisio on kaksi euroa / maustepurkki, vuokarasva ja banaanilastulaatikko sekä neljä euroa / keittiöväline.
  • Parhaat ryhmät ovat keränneet luokkaretkeään varten jopa 3 000 euroa. Hyvin onnistunut maustemyynnin varainkeruu tuottaa keskimäärin 800-1200 euroa luokan retkitilille.

 

Mausteet ja keittiötarvikkeet ovat käteviä, mukavia ja helposti myytäviä tuotteita, joten ne soveltuvat kampanjamyyntiin erityisen hyvin. Tähän mennessä jo yli 2 000 koululuokkaa, urheiluseuraa ja yhdistystä on rahoittanut toimintaansa myymällä kotimaisia Aaria-maustesekoituksia.


Aaria Mausteet, Pulttikuja 2, 21110 Naantali
puh. 040 533 2053
info@aaria.com
www.aariavarainhankinta.fi