VARAINHANKINTA                       Aaria Mausteet   Pulttikuja 2, 21110 Naantali          Puh. +358 40 533 2053

Aaria Mausteet varainhankintamyyntiAaria Mausteet on mausteiden sekä ruuanlaittoon ja keittiöön läheisesti liittyvien tuotteiden ja tarvikkeiden tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Tuotteitamme löytyy jälleenmyyjäkauppojen hyllyiltä eri puolilta Suomea sekä osin myös Baltain maissa, Virossa ja Latviassa. Virossa aloitimme jo viime vuosikymmenellä, kun paikalliset elokuvateatterit halusivat pop corn-mausteitamme sinne. Tämä kanava aukeni vuoden 2012 lopulla aloitetun Aaria Mausteiden ja Finnkinon yhteistyön ansiosta. Toimitamme mausteita myös ravintola- ja suurkeittiöille, elintarviketeollisuuteen sekä kotitalouksiin.


Meidän kanssamme on turvallista tehdä yhteistyötä! Varainhankintaan liittyvää tukkukauppaa olemme harjoittaneet vuodesta 1997 lähtien hyvällä menestyksellä. Tyytyväisiä koulu-, urheiluseura- ja yhdistysasiakkaita meillä on jo tuhansia. Kokemusta ja osaamista menestykselliseen yhteistyöhön siis löytyy!

Laatu niin tuotteissa kuin toiminnassamme on meille tärkeä asia, mistä olemme saaneet kiitosta ja tyytyväisiä asiakkaita. Aaria Mausteet: Oiva-raportti

Kaikki mausteemme on pakattu ja maustesekoitukset valmistettu Suomessa. Ostamalla näitä mausteita tuet samalla kotimaisen elintarviketeollisuuden työllisyyttä!

Autamme varainhankinnassa ja varainkeruussa urheiluseuroja, koululuokkia jne. Tarvitaanko
urheilumatkalle tai luokkaretkelle lisärahaa?  Varainhankintaa urheiluseuroille, varainkeruuta koululuokille eri käyttötarkoituksiin.

Autamme varainhankinnassa ja varainkeruussa urheiluseuroja, koululuokkia jne. Tarvitaanko
urheilumatkalle tai luokkaretkelle lisärahaa?  Varainhankintaa urheiluseuroille, varainkeruuta koululuokille eri käyttötarkoituksiin. Ota yhteyttä!