VARAINHANKINTA                       Aaria Mausteet   Pulttikuja 2, 21110 Naantali          Puh. +358 40 533 2053

Autamme varainhankinnassa ja varainkeruussa urheiluseuroja, koululuokkia jne.


Tuotevalikoima

Kampanjalistaltamme löytyy nyt ennätysmäärä tuotteita - yhteensä 56 eri vaihtoehtoa! Monia mausteita, leivonnan tarveaineita ja koristeita, rooibosteelaatuja sekä myös ruuanlaittoon liittyviä keittiövälineitä ja -tarvikkeita. Tämä jos mikä takaa entistä paremman mahdollisuuden löytää innokkaita asiakkaita yksittäistalouksista suurperheisiin, maaseudun asukkaista kaupunkilaisiin, nuorista varttuneempaan väkeen... Kaikille löytyy sopivaa ja mieluista ostettavaa.

Kysyntää on löytynyt myös keittiövälineille, jotka kaikki ovat maailmalla tunnettuja merkkituotteita. Mukavia käyttötarvikkeita, mutta myös mainioita ja yksilöllisiä lahjaideoita.

Laaja valikoima ja mukaan valitut uutuudet mahdollistavat, että jokaiseen talouteen on mahdollisuus myydä useampia tuotteita, ei vain yhtä!

Kaikki tuotteemme ovat mahdollisimman korkealaatuisia ja mausteet ja teet tuoreita, mikä takaa niiden säilyvyyden jopa vuosiksi eteenpäin. Näinollen isompikaan maustepakkaus ei ole mikään myynnin este!

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin; varainhankinta-asiakkaiden osalta tämä merkitsee, että mausteet on pakattu ja sekoitteet valmistettu parhaimmillaan vain muutama päivä ennen toimitusta.

Sen aistii mausta ja aromeista!