VARAINHANKINTA                       Aaria Mausteet   Pulttikuja 2, 21110 Naantali          Puh. +358 40 533 2053

Toimintaperiaate, Aaria Mausteet. Maustemyynnillä rahaa! Aaria Varainhankintapalvelu on tuottoisa!

Aaria Mausteet. Maustemyynnillä rahaa! Aaria Varainhankintapalvelu on tuottoisa ja riskitön tapa kerätä matkakassa, järjestää luokkaretki tai rahoittaa leirikoulu, harjoitusleiri ja turnausmatka. Varainhankinta sopii erityisesti kouluille, urheiluseuroille, kerhoille, yrityksille ja yhdistyksille.

Tuotteittemme myynti perustuu esitteen avulla suoritettavaan ennakkomyyntiin. Jokainen myyjä tarvitsee oman myyntiohjelman, josta löytyy tuotevalikoima, ohjeet ja taustatiedot sekä keräilylista, johon kootaan kunkin asiakkaan ostot sekä yhteystiedot.

Myyntiesitteessä on mainittu tuotteen myyntihinta asiakkaillenne.

Teidän OSTOHINTANNE määräytyy laskussamme siten, että palkkionne on mauste- ja teepakkausta sekä vuokarasvaa kohti 2 euroa, keittiötarvikkeissa 4 euroa ja lahjapakkauksissa 6 euroa. Myyntihinnan ja ostohinnan ero muodostaa oman palkkionne myynnistä, ja se jää käyttöönne heti, kun olette keränneet rahat asiakkailtanne. HUOM!! Asiakkaiden maksama hinta on eri kuin laskulla näkyvä summa! Laskulla on huomioitu teille jäävä myyntipalkkio! Muistakaa tämä, kun jaatte tavarat asiakkaille ja peritte heiltä rahat!

Hyvin onnistunut varainkeruu tuottaa keskimäärin 800-1200 euroa ja parhaimmillaan voittoa voi tulla jopa 3000 euroa!

EMME PERI lainkaan toimituskuluja perustilauksesta. Lisätilauksen toimituskulu on aina 5,00 euroa.
Kun myyntityö on tehty ja tilaukset koottu, lähetetään yhteenvetolomake meille. Yhteenvedon voi välittää myös sähköisessä muodossa näiltä sivuiltamme.Toimitamme tilauksen mukaisen tavaraerän haluttuun osoitteeseen 2... 8 työpäivän kuluessa (joskus haluttaessa jopa seuraavana päivänä!) tilauksen saapumisesta. Pitää kuitenkin aina muistaa, että varsinkin joulun alla toimitusaikamme väistämättä venyvät, koska tilausruuhka silloin on kovimmillaan!

Vasta toimituksen jälkeen lähetämme teille laskun, jolla on maksuaikaa 21 päivää, joten ehditte rauhassa jakaa tuotteet ostajille ja kerätä rahat asiakkailtanne ennen eräpäivää.

Ei enää pakolta maistuvaa myyntiä ja tavarapalautuksia!