VARAINHANKINTA                       Aaria Mausteet   Pulttikuja 2, 21110 Naantali          Puh. +358 40 533 2053

Yhteenvetokaavake

01.01.2024 Alla on linkki myyntikauden kevät 202 yhteenvetolomakkeeseen. Ruotsinkielinenkin versio toivottavasti saadaan päivitettyä pian...

Koulumyynti yhteenvetokaavake kevät 2024

Myyntityö on tehty, ja kukin myyjä on palauttanut projektin vetäjälle keräilylistansa. On aika tehdä suoritetusta myynnistä yhteenveto ja edelleen tilaus meille tänne Aariaan. Tätä varten voit tulostaa linkistä yhteenvetolomakkeen, joka toimii samalla tilauskaavakkeena. Voit ottaa listasta kuvan tai skannata sen, ja lähettää meille.

Muista merkitä kaikki yhteystiedot täydellisinä!

Voit myös ilmoittaa halutun toimituspäivän. Emme kuitenkaan valitettavasti aina pysty takaamaan jakoa juuri tuolle päivälle, mutta teemme parhaamme, että se onnistuisi.

Kätevä keino toimittaa tilaus meille on hyödyntää tämän sivustomme sähköistä tilauskanavaa.

Muista aina olla erityisen huolellinen, kun tietoa siirretään keräilylistoista yhteenvetokaavakkeeseen! Näin varmistat, että kaikki asiakkaasi saavat samaan aikaan ja ajoissa kaikki ostamansa tuotteet.

Toimituksissa ilmenneistä puutteista 95 % johtuu siitä, että yhteenveto on tehty liian hätäisesti: on syntynyt laskuvirhe, joku keräilylistoista on jäänyt huomioimatta jne.